Support för bärbara datorer från HUAWEI

Starta din resa med din bärbara dator från HUAWEI

Ställa in din bärbara dator

Följ enkla steg för att logga in, ansluta till ett nätverk och aktivera Ögonvänligt läge.

Läs mer
Upptäck gester för pekplatta

Klicka, dra eller bläddra – använd gester för pekplatta för att navigera enkelt på din Matebook.

Läs mer
Ansluta via Bluetooth

Anslut din bärbara dator trådlöst till en mus, högtalare eller hörlurar.

Läs mer
Få tipsen du sökte efter

Ladda din bärbara dator på bästa sättet. Optimera dina inställningar och håll batteriet i gång längre och hälsosammare.

Kom och få några tips om att börja lära dig hantera operativsystemet.

Säkerhetskopiera data från telefonen till din bärbara dator och håll viktiga filer och minnen från ditt liv skyddade och säkra.

Fler frågor
Användbara nedladdningar för dig
Manager PC

PC Manager

PC Manager är redo att diagnostisera och felsöka din Matebook när som helst.

PC Manager är redo att diagnostisera och felsöka din Matebook när som helst.

Drivere

Drivrutiner

Din bärbara dator behöver drivrutiner för att kommunicera med operativsystemet och komponenterna.

Din bärbara dator behöver drivrutiner för att kommunicera med operativsystemet och komponenterna.

Be om hjälp för lösningar